Hotels Gambia

De hotels in Gambia zijn van goede kwaliteit. U heeft er de keuze uit bijvoorbeeld een groot aantal 5-sterren hotels, waar u kunt rekenen op een uitgebreide mate van luxe. De prijzen liggen er aan de andere kant niet hoog, waardoor u tijdens een vakantie in Gambia kunt genieten van een uitstekende verzorging in de hotels.

Ocean Bay Hotel & Resort

Een van de goede hotels in Gambia is het Ocean Bay Hotel & Resort. Het hotel ligt aan Koffi Annan Street, in Cape Point, Bakau. Het hotel heeft een eigen privéstrand, waardoor u daar van het heerlijke weer kunt genieten, of bij kunt komen na een dag vol excursies in Gambia. Het hotel maakt gebruik van vrolijk gekleurde gebouwen en is netjes aangelegd, bijvoorbeeld met voldoende begroeiing.

Kairaba Beach Hotel

Een tweede hotel in Gambia dat de moeite van het bekijken meer dan waard is, is het Kairaba Beah Hotel. Zoals de naam al aangeeft ligt het hotel aan het strand. Bovendien heeft u er de beschikking over een privéstrand. Het hotel ligt in Kololi, in Serrekunda. U stapt er zo de oceaan in, waardoor u optimaal kunt genieten van de prachtige natuur en uitzichten die Gambia te bieden heeft.

Coco Ocean

Ten derde kunt u verblijven in bijvoorbeeld Coco Ocean, ook een hotel in Serrekunda. Dit hotel ligt aan Kombo Coastal Road en heeft net als de andere hotels een privéstrand. Dat betekent dat u er heerlijk rustig van het strand kunt genieten. Daarnaast komt u in het 5-sterren hotel in Gambia niets tekort. Het personeel zorgt ervoor dat u bij de kleinste aarzeling de juiste service ontvangt, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en kunt genieten van een heerlijk verblijf in Gambia.

Boek direct een van de uitstekende hotels in Gambia, of ga daarnaast op zoek naar interessante excursies.