Over ons

Op GambiaReisgids.nl proberen we onze bezoekers zo goed te informeren over een vakantie naar Gambia. Wij zijn van mening dat Gambia een leuk land is om een vakantie in te vieren en wij willen mensen helpen er ook een goede tijd te hebben. We houden de site up to date om altijd met de juiste informatie te komen. Voor vragen en/of opmerkingen kan er contact worden opgenomen via info@gambiareisgids.nl

Disclaimerm

Alle teksten op deze site zijn met zorg samengesteld. Desondanks kan er ergens een foutje ingeslopen zijn, een tikfout gemaakt zijn of informatie niet meer honderd procent accuraat zijn. In het geval van schade in wat voor vorm dan ook door onjuiste informatie achten wij ons op geen enkele wijze aansprakelijk. Aan de informatie op deze site kunnen op geen enkele manier rechten ontleend worden. Mocht u van mening zijn dat bepaalde informatie niet helemaal juist of onvolledig is, gelieve ons dan per e-mail daarvan op de hoogte te stellen zodat we de teksten waar nodig aan kunnen passen.

Auteursrecht

Alle teksten en foto’s op deze site vallen onder het auteursrecht en mogen zonder nadrukkelijke toestemming van onze kant op geen enkele wijze overgenomen of gekopieerd worden. Uitzonderingen zijn het uitprinten voor niet-commerciële doeleinden, het gebruiken van delen tekst in spreekbeurten voor school of maximaal 10 zinnen per pagina quoten met duidelijke bronvermelding inclusief een hyperlink naar de webpagina waar de betreffende tekst op te vinden is.