Excursies Gambia

Zoek je naar excursies in Gambia? Het land kent een prachtige natuurlijk, waardoor je zowel avontuurlijke trips als rustgevende uitjes kunt maken. Bent u nog niet eerder in Afrika geweest? Dan vormt Gambia een uitstekende keuze, om het continent wat beter te leren kennen.

Ontwaken met vogels

U kunt er bijvoorbeeld ontwaken met de vogels. Het is een van de meest bijzondere excursies in Gambia, waarbij u al vroeg op pad gaat om in kleine bootjes de vogels te gaan spotten. Geniet van de zonsopkomst en het ontwaken van de vogels, bijvoorbeeld in de buurt van de mangrovekerken.

Safari door de jungle en over het strand

Op zoek naar een van de meer stoere excursies in Gambia? Boek dan een safari door de jungle en eventueel over het strand. Bekijk hoe de vis wordt binnengehaald en hoe de inwoners deze bereiden, of duik aan de andere kant de jungle in om Jungle Juice (palmwijn) te proeven. Probeer het direct na het aftappen te drinken, aangezien het vervolgens zal gaan gisten.

Cruise over de rivier

Ten derde vormt een cruise over de rivier een van de populaire excursies in Gambia. Je kunt er bijvoorbeeld een Lazy Day Cruise maken, of genieten van de Moonlight Cruise. Geniet overdag of ‘s avonds van de prachtige natuur die u vanaf de rivier uitstekend kunt zien. Bekijk ook de mogelijkheden van een boottocht naar Lamin Lodge, in de buurt van het dorpje Lamin. Geniet er in het restaurant op palen niet alleen van de typische gerechten, maar ook van het prachtige uitzicht dat u er heeft.

De verschillende excursies in Gambia zorgen ervoor dat je het land op een bijzondere manier kunt leren kennen. Ga op ontdekkingstocht door Afrika en geniet van de natuur, de dieren en natuurlijk de rust.