Vakantie Gambia

Zowel in de koude Nederlandse wintermaanden als tijdens onze zomer is Gambia heerlijk voor een relaxte zonvakantie. Het hele jaar door is het lekker weer op de Gambiase stranden. Als je wat wilt bijkleuren en/of lekker op het strand liggen en wat zwemmen is een vakantie Gambia absoluut aan te raden. Het is dan wel wat verder vliegen dan populaire bestemmingen in Europa maar dit merk je nauwelijks terug in de prijs. Voor enkele honderden euro’s verblijf je gemakkelijk een aantal weken in het Afrikaanse land.

Vakantie bestemmingen in Gambia

Als je op vakantie wilt naar Gambia heb je aantal bestemmingen waaruit je kunt kiezen. Kololi is de meest levendige badplaats van Gambia. Naast liggen op het strand kan je vanuit hier ook verschillende excursies maken. Kotu staat bekend om haar mooie stranden, inclusief palmbomen en leuke accommodaties. Bjilio is nog niet zo populair onder toeristen. Als je van rust en prachtige natuur houdt is dit de beste keuze voor je.

Je vakantie Gambia boeken

Er zijn een aantal Nederlandse reisbureaus waarbij je een vakantie naar Gambia kunt boeken. Zorg dat je de verschillende aanbieders vergelijkt. Dit zijn onze favorieten: